HVV wenst alle toekomstige jong-jagers veel succes toe met de jachtcursus
WelkomHVVThema'sNieuwsShopProvincies & WBE'sContact
Nieuws over HVV
 
 
HVV Workshop predatorcontrole @Nocturne Hunting
   
 

De Oost-Vlaamse patrijzengroepen Vlaamse Ardennen en Meetjesland en de Hubertus Vereniging Vlaanderen organiseren een workshop rond predatorcontrole tijdens de Nocturne van de Hunting Beurs. Alle Vlaamse jagers zijn welkom op deze leerrijke, boeiende en praktijkgerichte workshop – waar u heel wat tips kan opdoen voor het beheer van predatoren op uw jachtveld. Perfect te combineren met een bezoek aan de Hunting Beurs en aan de Nocturne. 

 

Programma workshop (18u30 – 20u15):
- Inleiding: Predatie en predatordruk in de wetenschap
- Efficiënte bestrijding van kraaien en eksters met lokjacht (Bjorn Van der Veen): Bjorn, ervaren kraaienjager en communicatiepersoon bij de Nederlandse Jagersvereniging, leert jullie alle tips en tricks aan om concreet aan de slag te gaan met de lokjacht vanuit een jachthut.
- Lokfluiten en de techniek van het lokken (Sam Neyt): een lokfluit correct gebruiken vereist enige ervaring. Sam is dé ideale man om jullie de techniek van lokken met de lokfluit aan te leren.
- De Krefelder Fuchsfalle (Thomas Vennekel): nu betonbuisvallen toegelaten zijn in Vlaanderen, biedt de Krefelder Fuchsfalle van de broers Vennekel mogelijkheden om op een legale en diervriendelijke manier aan predatorcontrole op vos te doen.

 

Wanneer: vrijdagavond 21 april, 18u30-20u15
Waar: Hunting Expo zaal “Foyer” in zaal 8.

 

Wenst u deel te nemen aan de workshop? Schrijf u dan in via deze link. 
Deelname aan de workshop is gratis, maar de toegang tot de Hunting beurs is betalend. Online kaarten aanvragen kan via deze link. Kaarten voor de Nocturne kosten online 5 €.

   
 
 
( ga terug )
   
   
created by  
WelkomHVVThema’snieuwsShopProvincies & WBE’SContact
Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw • Lambermontlaan 410 • 1030 Brussel • T. +32 (0)2 242 00 45 • info@hvv.be