HVV wenst alle toekomstige jong-jagers veel succes toe met de jachtcursus
WelkomHVVThema'sNieuwsShopProvincies & WBE'sContact
Nieuws over HVV
 
 
HVV Eerste activiteit Jonge Jagers Vlaams-Brabant
   
 

Beste jager, sympathisant,

Na enige jaren van stilte onder de jeugdige jagers in Vlaams-Brabant kunnen wij aankondigen dat de Jonge Jagers in Vlaams-Brabant terug gelanceerd zijn. Net zoals in andere provincies zullen wij de jacht ondersteunen, promoten en uitdragen naar de volgende generaties.
Wij zouden jou dan ook graag uitnodigen voor een heuse ‘cognac en whisky degustatie’ die zal plaatsvinden op vrijdag 9 december om 20u in Bonheiden (2820 - Gestellei 15).

Onze proeverij zal begeleid worden door een gediplomeerde Masterblender, deze kent het volledige fabricageproces van de drank en verteld het verhaal achter de kleuren en smaken. Daarnaast zal je ook een aantal wijnen kunnen proeven en aankopen. Deze proeverij past volledig bij de koele herfstavonden na de jacht en feestelijke Decembertafels en biedt je de mogelijk om andere jonge jagers te leren kennen!
Om de kwaliteit van de proeverij te garanderen hebben we maximaal 40 plaatsen beschikbaar, schrijf je dus snel in om er zeker bij te kunnen zijn!
Deze prachtige avond kan je bijwonen door je in te schrijven via info@jongejagers.vlaanderen vóór 5 december, met vermelding van de namen van de personen die je inschrijft (te vermelden in je mail en je overschrijving).

Wij vragen een inschrijvingsprijs van €30 per persoon, deze dien je over te schrijven op rekeningnummer BE56 9794 3588 7588 vóór 5 December om je inschrijving te bevestigen.

Met weidelijke groet,

Bestuur Jonge Jagers Vlaams-Brabant
 

   
 
 
( ga terug )
   
   
created by  
WelkomHVVThema’snieuwsShopProvincies & WBE’SContact
Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw • Lambermontlaan 410 • 1030 Brussel • T. +32 (0)2 242 00 45 • info@hvv.be