HVV wenst alle toekomstige jong-jagers veel succes toe met de jachtcursus
WelkomHVVThema'sNieuwsShopProvincies & WBE'sContact
Algemeen jachtnieuws
 
 
HVV Countryfair met Jachtbeurs!
   
 

Ben je jager, tracker of sympathisant,… leg dan zeker de datum zondag 18 september 2016 en plaats Wortegem-Petegem al vast in je agenda. Op en rond de terreinen van de Stoeterij Strohoeve wordt immers tijdens het Belgisch Kampioen Mennen de Countryfair met Jachtbeurs georganiseerd. Je bent er van harte welkom tussen 9u en 18u!

 

Dit gebeuren vindt voor de 4de keer plaats. Initiatiefnemer is de Heer Willy Naessens, Belgisch ondernemer en groot paardenliefhebber. Om dit evenement nog meer kracht bij te zetten, betrekt hij er vanaf deze editie ook voluit de jagerij bij. Kosten nog middelen worden gespaard om een volledig jachtdorp uit de grond te stampen. De interesse vanuit de jachtwereld is dan ook groot en tal van jachtexposanten zullen hun opwachting maken.

 

Daarnaast is er ook een belangrijk accent weggelegd voor ons cultureel jachterfgoed. Zo vindt er ’s morgens om 9u30 een traditionele Hubertusviering plaats, opgeluisterd door de jachthoornblazers Rally Ypara. In de namiddag zullen dan tal van activiteiten plaatsvinden zoals slipjacht, valkerij te paard en roofvogeldemonstraties maar evengoed een modeshow met jachtkledij. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je een testrit doen op het professioneel 4x4 parcours.

 

Ook de Hubertus Vereniging Vlaanderen zal trouwens aanwezig zijn op dit evenement. Bovendien is dit ook een unieke gelegenheid om je te tonen naar de andere liefhebbers van het buitengebied. Doe alvast je mooiste jachtoutfit aan!

 

Wil je op dit evenement jezelf of je contacten nog meer in de watten leggen, dan is er de mogelijkheid om in te schrijven voor het VIP-diner. Laat je verwennen vanaf 11u30 met een uniek zicht op het menparcours en de beurs. Informatie kan je bekomen via hunting@willynaessens.be.

 

Algemene informatie vind je ook terug op www.bkmennen.be.

Praktisch
Openingsuren: 9u - 18u
Hubertusviering: 9u30
Adres: Beekstraat 4, 9790 Wortegem-Petegem, België
Toegangsprijs: 12 euro aan de kassa (of 10 euro in voorverkoop, voor adressen zie www.bkmennen.be/#info)

 

Informatie
Neem contact op met het jachtteam via hunting@willynaessens.be .


 

   
 
 
( ga terug )
   
   
created by  
WelkomHVVThema’snieuwsShopProvincies & WBE’SContact
Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw • Lambermontlaan 410 • 1030 Brussel • T. +32 (0)2 242 00 45 • info@hvv.be