HVV wenst alle toekomstige jong-jagers veel succes toe met de jachtcursus
WelkomHVVThema'sNieuwsShopProvincies & WBE'sContact
Nieuws over HVV
 
 
HVV Wildbeheereenheid Scheldeoord schenkt 25 fazanten aan Poverello
   
 

Om armoede in eigen land onder de aandacht te brengen, schenkt Wildbeheereenheid Scheldeoord vandaag 25 panklare fazanten aan Poverello Gent.


De vluchtelingencrisis is een brandend actueel thema. Overal worden initiatieven ondernomen om de vluchtelingen onderdak en hulp te bieden, maar tegelijkertijd dreigt de aandacht voor wie aan de rand van de maatschappij is terecht gekomen in eigen land naar het achterplan te verdwijnen. De wildbeheereenheid hoopt met dit initiatief ook de kerstsfeer op het bord van de Gentse hulpbehoevenden te brengen. Het initiatief ontsproot bij de Jachtgroep Van Coppernolle te Nazareth en werd onmiddellijk ondersteund door het bestuur van WBE Scheldeoord en Hubertus Vereniging Vlaanderen. Bij Poverello Gent was men alvast laaiend enthousiast.
 

Hubertus Vereniging Vlaanderen vraagt aan jagers die nog een panklare fazant of een stuk wildbraad willen schenken, om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde afdeling van Poverello. Meer informatie kan u vinden op www.poverello.be.
 

 

Voorzitter WBE Scheldeoord Dieter De Mets en jachtrechthouder Frederik Van Coppernolle schenken de fazanten die de jagers van zijn jachtgroep strekten.

 

   
 
 
( ga terug )
   
   
created by  
WelkomHVVThema’snieuwsShopProvincies & WBE’SContact
Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw • Lambermontlaan 410 • 1030 Brussel • T. +32 (0)2 242 00 45 • info@hvv.be