HVV wenst alle toekomstige jong-jagers veel succes toe met de jachtcursus
WelkomHVVThema'sNieuwsShopProvincies & WBE'sContact
Nieuws over HVV
 
 
HVV Nieuw bestuur HVV
   
 

 

 

Binnen Hubertus Vereniging Vlaanderen vond een grondige bestuurswissel plaats. De Algemene Vergadering van onze vereniging verkoos een nieuwe Raad van Bestuur. Vanaf 2015 zou die bestuursraad die niet langer vijf, maar wel tien leden tellen die allen hun sporen binnen de jagerij en het WBE-gebeuren verdiend hebben.

 

Daarmee wil Hubertus Vereniging Vlaanderen een nieuwe koers varen. Vanaf nu wil HVV als een hechte belangenvereniging met een transparant beleid en open vizier strijden voor het behoud van de jacht. Dit vereist natuurlijk een sterke achterban en volgens het nieuw bestuur kan dat alleen dankzij een vlotte communicatie. Voor HVV zijn de verzuchtingen van iedereen uit het veld - zeg maar de wildbeheereenheden, de jagers, de drijvers, de bijzondere veldwachters en de sympathisanten - het allerbelangrijkste. Nu staat dan ook voor elke provincie een team van twee afgevaardigden klaar om uw zorgen, problemen en vragen rond het Vlaamse jachtgebeuren te behartigen.

 

Er waait een nieuwe, frisse wind door de Vlaamse jagerij. En er is geen twijfel mogelijk, alle bestuurders hebben de neuzen in dezelfde richting staan. Ze spreken onversaagd over herbronning, vernieuwing en verandering. Alle bestuurders hebben ook een grenzeloos en blijvend respect voor de vorige leden van de Raad van Bestuur die heel veel verwezenlijkt hebben voor de Vlaamse jagerij.
 

 

Bezoek deze pagina om een beeld te krijgen van ons nieuw bestuur.

 

Met weidelijke groeten

    Het HVV-Team

   
 
 
( ga terug )
   
   
created by  
WelkomHVVThema’snieuwsShopProvincies & WBE’SContact
Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw • Lambermontlaan 410 • 1030 Brussel • T. +32 (0)2 242 00 45 • info@hvv.be